Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه با حمایت مردمی به اندازه ۱۰ نیروگاه یعنی ۳ هزار مگاوات صرفه‌جویی داشتیم، گفت: رسانه‌ها کمک زیادی در صرفه‌‌جویی مصرف برق به خصوص در حذف قبوض کاغذی کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز اکبر فرج‌نیا امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افت فشار گاز نیروگاه با محدودیت روبه‌رو بود و تامین برق برای زمان‌‌های محدود از طریق سوخت مایع تامین شد که هر دو   نیروگاه تبریز و سهند این کار را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای استمرار تولید انرژی برق نیاز بود تا به صورت محدود از سوخت مایع استفاده شود، گفت: ما در زمان زمستان هیچگونه مشکل برق نداریم و اگر مشکلی هم ایجاد شده به خاطر افت فشار گاز بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه با حمایت مردمی به اندازه ۱۰ نیروگاه یعنی ۳ هزار مگاوات صرفه‌جویی داشتیم، گفت: رسانه‌ها کمک زیادی در صرفه‌‌جویی مصرف برق به خصوص در حذف قبوض کاغذی کرده است.

وی با تاکید بر اینکه قیمت هر کیلو سوخت ۳۰۰ تومان است ولی نرخ برق صادراتی در هر کیلو سوخت ۱۵۰۰ تومان است، افزود: برای حمایت از سرمایه‌گذاری تولید انرژی تجدیدپذیر، هر کیلو وات برق تولیدی مردم را به میزان ۱۰۳۰ تومان می‌خریم.

فرج‌نیا خاطرنشان کرد: در اولین سال هدفمندی یارانه‌ها، نرخ افزایش یافته بود ولی مصرف کاهش یافت.

وی به لزوم بهره‌مندی از ایده و خلاقیت‌ها تاکید کرد و گفت: برای مثال یک ایده‌پرداز مشهدی با تفاهم‌نامه با شرکت برق توانست تمام زائران در هتل‌‌ها را در زمان اوج مصرف برق به استخر موج‌های آبی به صورت رایگان ببرد و این موجب کاهش مصرف برق هتل‌ها شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: استان آذربایجان‌شرقی جزو استان‌های کم مصرف است و فقط ۱۰ درصد مشترکان پر مصرف هستند ولی هر کسی کلاه خود را جلویش گذاشته و قضاوت کنند، متوجه خواهند شد که چقدر پرمصرف هستند.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

 

منبع: فارس

کلیدواژه: افت فشار آذربایجان شرقی تبریز سوخت مایع مصرف برق تولید برق خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی نیروگاه آذربایجان شرقی مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان به نقل از تسنیم، عبدالمجید دیناروند درباره آمادگی عملیاتی تولید و تامین برق کشور و استان همدان، افزود: آماده‌سازی نیروگاه از اسفندسال قبل برای تعمیرات‌کلی آغاز و در یک دوره تعمیراتی با تمام توان نیروی متخصص داخل نیروگاه این فرایند اجرا شد.

وی بیان کرد: شستشوی کندانسورها، تعمیر اساسی‌ ایستگاه گاز، تمیزکاری کوره، رفع نقص‌داکت‌ها و تجهیزات، برخی از امور ضروری برای آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروگاه در دوره گذار از اوج مصرف برق تابستان۱۴۰۳ بود که اجرا شد.

مدیرعامل نیروگاه یک‌هزارمگاواتی شهید مفتح همدان با تاکید بر این‌که تعمیرات و آماده‌سازی باهدف افزایش راندمان نیروگاه در حوزه‌های آب، سوخت و آب مقطر مانند این است، گفت: اکنون نیروگاه توانایی تولید ۲.۵ تا ۳ درصد بر ق کشور را در زمان اوج مصرف تابستان دارد. همچنین همه تعمیرات متخصصان داخلی نیروگاه انجام دادند.

وی تاکید کرد: حداقل قطعات در دوره‌ تعمیراتی یاد شده استفاده و بخش عمده قطعات نیروگاه با دستان توانمند و دانش متخصصان داخلی تعمیر و مجدد نصب شد که ناشی از هماهنگی و کارایی روزافزون واحدهای مختلف نیروگاه به مانند پشتیبانی، تعمیرات، ساخت، نصب و بررسی فنی است.

دیناروند افزود: آب مورد نیاز نیروگاه سالانه به مقدار ۶ تا ۷ میلیون‌متر مکعب از پساب انتقالی تصفیه‌خانه فاضلاب تامین و بقیه مصارف مانند شرب و بهداشت توسط چاه‌ موجود تامین شده است که نقش موثری در افزایش و بهبود ظرفیت منابع آب موجود منطقه داشته است.

مدیرعامل نیروگاه یک‌هزارمگاواتی شهید مفتح همدان درباره آخرین وضعیت ساخت برج‌های خشک نیروگاه که با هدف کاهش روزافزون مصرف آب در دست اجرا است، عنوان کرد: برج خشک شماره یک نیروگاه شهید مفتح همدان با ظرفیت ۲۵۰ مگاوات، سال ۹۴ راه‌اندازی و بهره‌برداری شد، برج خشک شماره ۲ نیروگاه نیز پیشرفت‌کاری ۷۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

وی مطرح کرد: امسال بر اساس تعمیرات انجام شده برای هر چهار واحد۲۵۰ مگاواتی نیروگاه شهید مفتح همدان، این واحدها در اوج مصرف برق تابستان کامل در مدار قرار خواهند بود تا افزون بر تامین ۹۸ درصدی برق استان همدان، نقش موثر خود را در تامین، تثبت و پایداری ولتاژ کریدور برق شمال به جنوب کشور یک‌بار دیگر نشان دهند.

دیناروند گفت: امسال نیز به مانند سال قبل که رتبه نخست تامین برق نیروگاهی کشور هدفگذاری و با تمام توان برق تولید و به آن دست‌یافتیم، این هدف برای افزایش رشد و توسعه اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور مجدد محقق خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229273 برچسب‌ها همدان

دیگر خبرها

  • ۱۵ همت صرفه‌جویی مصرف سوخت با تخصیص۱۰ همت به حوزه ریلی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد اولویت دولت است
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود