Web Analytics Made Easy - Statcounter

روانساز حاوی گرافن به بازار عرضه شده است که می‌تواند اصطکاک دوچرخه را کاهش داده و به کاهش انرژی مورد نیاز برای حرکت دوچرخه کمک شایانی کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت ابسولت‌بلک (AbsoluteBlack) نانوروانسازی به بازار عرضه کرده که می‌تواند کارایی دوچرخه را افزایش دهد. براساس ادعای این شرکت، استفاده از این روانساز حاوی گرافن موجب می‌شود در هر ۱۸۰۰ کیلومتر هفت وات انرژی صرفه‌جویی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این شرکت به تازگی این روانساز را به لیست محصولات خود اضافه کرده است، روانسازی که به گفته شرکت ابسولت‌بلک می‌تواند کارایی دوچرخه را بهبود داده و تا حد زیادی از مصرف انرژی کم کند.

ابسولت‌بلک به دلیل تولید چرخ‌دنده‌های بیضی شکل شهرت دارد، چرخ‌دنده‌هایی که زنجیر چرخ به دور آن می‌شود. این شرکت به تازگی اقدام به تولید این روانساز‌ها کرده است. ابسولت‌بلک ادعا کرده که فرمولاسیون این شرکت موجب افزایش دوام دوچرخه‌ها می‌شود و اصطکاک کمتری ایجاد می‌کند.

این روانساز محصول دو سال تحقیق و توسعه بوده و عاری از حلال‌های سمی و خطرناک است. در این محصول از واکس‌های آمولوسیونی آبی مبتنی بر واکس استفاده شده است که خواص مقاومتی ذاتی واکس نسبت به رطوبت در این محصول دیده می‌شود.

تولیدکننده این محصول می‌گوید اگر این محصول به درستی استفاده شود می‌توان عمر دوچرخه را به شکل قابل توجهی افزایش دهد. براساس اطلاعات منتشر شده توسط این شرکت این روانساز بعد از هر بار استفاده تا ۱۸۰۰ کیلومتر دوام دارد. به دلیل حضور گرافن در فرمولاسیون این محصول خواص روانکاری در آن به خوبی دیده می‌شود و اصطکاک به حد قابل توجهی کاهش یافته است.

گرافن یک ماده آبگریز بوده که در مقابل اکسید شدن نیز مقامت بالایی دارد در نتیجه زنگ‌زدگی را روی زنجیره چرخ کاهش می‌دهد. به دلیل استحکام بالا، حتی استفاده از یک لایه اتمی از گرافن می‌تواند در روانسازی نقش مهمی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دوچرخه گرافن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت

دانشگاه علم و صنعت با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان، ۴ محصول جدید در حوزه کاتالیست را رونمایی کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  دانشگاه علم و صنعت، قطب فناوری کاتالیست‌های ناهمگن کشور، با همکاری یک شرکت دانش بنیان، گامی بلند در جهت تبدیل دستاوردهای علمی به محصولات کاربردی و ورود به عرصه صنعت برداشته است.

دکتر مهران رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به هدفمند و کاربردی بودن فعالیت‌های پژوهشی و تولیدی این دانشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در تلاشیم پروژه‌های مشتری‌محور با مقیاس مشخص و همسو با امکانات دانشگاه را در دانشگاه انجام دهیم. در همین راستا، با انعقاد قراردادهای پژوهشی با برخی پتروشیمی‌ها، پروژه‌هایی را به صورت مشترک بین دانشگاه علم و صنعت، شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو و شرکت‌های سفارش‌دهنده محصول اجرا می‌کنیم.

راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی

نمونه‌ای از این همکاری‌های مشترک، پروژه انجام شده برای پتروشیمی مروارید است که منجر به تجاری‌سازی دو محصول شرکت سرو شد. دانش فنی و نمونه‌سازی این محصولات در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی در دانشگاه علم و صنعت انجام شد و مراحل افزایش مقیاس و تولید انبوه آن در شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو صورت گرفت. در نهایت، محصول نهایی تولید و به شرکت متقاضی عرضه شد.

دکتر رضایی در ادامه به دستاوردهای دیگر این همکاری مشترک اشاره کرد: دو محصول تجاری برای پتروشیمی مروارید و دو محصول تجاری برای فولاد خوزستان توسعه پیدا کرد. یکی از این محصولات فولاد خوزستان در مقیاس حدود 110 تن در شرکت فولاد میانه بارگیری شد. همچنین، قراردادهایی برای یک یا دو محصول دیگر منعقد شده که تدابیر دانش و فنی تمامی این موارد در دانشگاه علم و صنعت انجام شده است.

به گفته وی، این همکاری‌های مشترک دو مزیت بارز دارد:

1. به کارگیری دانشجویان و ورود آنها به عرصه صنعت: نمامی پروژه‌های مشترک توسط نیروهای داخل دانشگاه انجام شده و این امر فرصتی برای دانشجویان جهت کسب تجربه عملی و ورود به بازار کار فراهم می‌کند. 

2. تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فاصله گرفتن از مقاله محوری: دانشجویان با مشاهده کاربرد مستقیم فعالیت‌های علمی خود در صنعت، انگیزه بیشتری برای انجام کارهای پژوهشی کاربردی پیدا می‌کنند. 

همکاری دانشگاه علم و صنعت با شرکت نفت و گاز سرو، این دانشگاه را به عنوان برندی در حوزه کاتالیست ایران معرفی کرده است.** در اولین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، از چهار محصول مشترک این دو نهاد رونمایی شد. یکی از این محصولات در زمینه توسعه کاتالیست‌های تبدیل دی‌اکسید کربن به متانول است.

دکتر رضایی در پایان به نقش فارغ‌التحصیلان دانشگاه در توسعه این محصولات اشاره کرد:محصولاتی که امروز رونمایی می‌شوند، حاصل تلاش واحد تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو است. این محصولات توسط کسانی توسعه یافته که زمانی خود دانشجو بودند و الان در این شرکت فعالیت می‌کنند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران از 19 تا 22 اردیبهشت‌ماه 1403 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیلوسایبین، ماده فعال قارچ جادویی که به کاهش افسردگی کمک می‌کند
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • پائز: از عملکرد بازیکنانم راضی هستم؛ نیاز به پویایی و انرژی جوان‌ها داشتیم
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها